BREEDBAND INTERNET VOOR INDUSTRIE- EN BUITENGEBIED

Draadloos Breedband voor het buitengebied
Syan biedt breedband internet voor in het industrie- en buitengebied. Voor Beekerheide biedt Syan bijvoorbeeld een totale dekking met een snelheid van 150Mbps upload én download. Inmiddels is dit draadloze netwerk al enkele jaren operationeel en maken meerdere ondernemers gebruik van deze verbinding. Waar met ADSL de mogelijkheden beperkt zijn, is het met breedband internet van Syan mogelijk om in de cloud te werken zonder lang te hoeven wachten.

“Syan zorgt dat het werkt!”

Wat is het?

Ieder draadloos netwerk is voorzien van een eigen Glasvezel aanvoer. Deze Glasvezel aanvoer wordt door Syan verlengd met een beveiligde en afgeschermde draadloze point-to-point verbinding. Graafwerkzaamheden zijn niet nodig, alleen een dak met vrij zicht naar een van onze aanvoer locaties. Vraagbundeling is niet nodig omdat Syan breedband internet direct beschikbaar is! U hoeft dus niet te wachten tot er voldoende deelnemers zijn want het netwerk is reeds operationeel.

Geinteresseerd?

Voor meer informatie en persoonlijke uitleg komen we graag bij u langs om te kijken wat we kunnen betekenen voor uw organisatie. In veel gevallen is zelfs een mooie besparing realiseerbaar omdat we vaak een totaal aanbod kunnen maken met hoge besparingen op uw huidige telefoonlijn. Deze is namelijk niet meer nodig dankzij VoIP telefonie over breedband internet.

DIT ZEGGEN KLANTEN OVER ONS

User

VLOERENLAND

Syan heeft een 100 Mbit verbinding verzorgd voor Vloerenland. Daarnaast bieden zij telefonie aan door middel van VoIP.

Bij Syan krijgen wij de snelheid waar we voor betalen, eindelijk zorgeloos internet!

User

VEREIJKEN KWEKERIJEN BV

Syan heeft een 200 Mbit verbinding verzorgd voor Vereijken Kwekerijen.

Snel en betrouwbaar internet is cruciaal voor de bedrijfsvoering in verband met werken in de cloud.